• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

2x BRON ZA ELO ŽAGAR

Državnega prvenstva za kadete in kadetinje ter mladince in mladinke se je udeležilo 249 plavalcev in 24 slovenskih klubov. DVŠ Posejdon so zastopali tokrat samo 3 plavalci in 1 plavalka.

Na stopničke je uspelo stopiti ELI ŽAGAR v disciplina 50 m delfin in 100 m delfin. V ženski kadetski konkurenci nastopajo dekleta letnikov 2008 in 2009. Glede na to, da je Ela še mlajši letnik so njeni rezultati še več vredni. Ela bo še drugo leto nastopala v kategoriji kadetinj, kjer bo blestela še v drugih disciplinah.

Točkovno najboljši rezultat je zabeležila na 100 m hrbtno, kar 568 FINA točk in 4. mesto. Tudi v disciplinah 50 m hrbtno in 50 m prosto je nastopila v finalu. Skupaj je odplavala 7 osebnih rekordov.

MAJ RAMŠAK je izredno lepo odplaval 100 m prsno. Nastopil je tudi v B finalu na 200 m prsno. Žal mu ni uspela disciplina, ki jo ima najraje in sicer 50 m prsno. Odplaval je 2 osebna rekorda.

TILEN GROBELNIK je odplaval 1 osebni rekord, v svojih disciplinah kravl in delfin se je zelo približal osebnim rekordom, ampak to ni bilo dovolj za mladinsko finale. Največ FINA točk je odplaval v disciplini 50 m prosto. Najboljšo uvrstitev je zabeležil na 100 m prosto.

JURIJ PELENGIĆ je z novim osebnim rekordom odplaval 50 m prosto.