• Plavanje je moj šport, bazen je moj dom, voda je moja prijateljica.

Trenerji

Vera Pandža

Predsednica društva, trenerka
Zame brez plavanja ni življenja. Leta 2012 sem na svetovnem veteranskem prvenstvu v Riccione osvojila 3. mesto, v mladosti sem bila Češka državna prvakinja v plavanju in kot najstnica Češka državna prvakinja v hitrostnem plavanju. Preden sem postala predsednica kluba in trenerka v DPŠ Posejdon, sem dolga leta bila trenerka v PK Velenje in 3 leta PK Neptun Celje. Sedaj predajam svojo strast do plavanja in svoje znanja plavalkam in plavalcem Posejdona.

Petra Polanec

Tiskovna predstavnica društva
Od malih nog sem imela dve ljubezni: do jezikov in vode. Zato sem oboje združila, postala trenerka plavanja in profesorica nemškega jezika. Od nekdaj me je veselilo delo z motiviranimi mladostniki, ki bi radi v življenju nekaj dosegli. Menim, da ni nič nemogoče, le verjeti je treba vase in (nekoliko) tudi v svojega trenerja / učitelja.

Hana Firšt

Učiteljica plavanja
Sem bivša plavalka. S plavanjem sem se ukvarjala 11-12 let. Leta 2013 sem na igrah mladih v Kanadi osvojila 3.mesto na 200M. Že od nekdaj me je veselilo, da lahko svoje znanje in izkušnje dajem mlajšim generacijam.

Ella Damjanić

Učiteljica plavanja
Sem Ella, trenutno študentka prava in plavanje je moja strast že od zelo zgodnjih let. S plavanjem sem se aktivno ukvarjala 16 let. Ta šport me je popeljal na veliko mednarodnih tekmovanja eden iz med teh je bil ICG v Jeruzalemu in plavanje za klub Uster v Švici, kjer sem pridobivala neponovljive izkušnje. Obiskovala sem tudi športno gimnazijo, kjer sem lahko usklajevala plavanje in šolo. Plavanje mi je razširil obzorja na načine, ki jih nikoli nisem pričakovala. Danes sem ponosna učiteljica plavanja, ki si želi deliti svoje znanje in strast ter ljubezen do tega športa, ki mi je poleg številnih dosežkov prinesel tudi neprecenljive izkušnje ter večna prijateljstva.
Prijava na tečaj

Ime in priimek starša (prijavitelja)*

Naslov

E-naslov*

Telefon

Ime in priimek otroka*

Starost

Moje opombe in vprašanja

Sponzorji