• Plavanje je moj šport, bazen je moj dom, voda je moja prijateljica.

O društvu vodnih športov Posejdon

Društvo vodnih športov Posejdon že od leta 1998 deluje v sodelovanju odličnih trenerjev plavanja, plavalcev tekmovalcev in vseh tečajnikov, ki se odločijo, da se bodo prvih plavalnih zamahov naučili prav pri nas.

Dolgoletne izkušnje so nam dokazale, da je plavanje prijeten in zdrav šport, svoje navdušenje pa radi delimo tudi z najmlajšimi in njihovimi starši. Vsako leto na plavalnih tečajih v vodo pospremimo številne otroke, ki se jih s pozitivnim pristopom in stalno motivacijo vsakodnevno trudimo naučiti plavati. Ne skrbimo le, da naši tečajniki varno in uspešno preplavajo osnovni in nadaljevalni tečaj plavanja, temveč jih tudi poskusimo navdušiti nad plavanjem kot športom, ki jih lahko spremlja skozi otroštvo in mladost ter s tem pozitivno prispeva k njihovemu telesnemu in psiho-socialnemu razvoju.

Naše poslanstvo je pri otrocih in odraslih vzbuditi ljubezen do plavanja kot načina rekreacije ali profesionalnega športa. Naše tekmovalce in druge člane odlikujejo strast, vztrajnost, nepopoustljivost in poštenost – vse vrednote vrhunskih športnikov, ki jim s svojimi izkušnjami pomagamo na poti do visokih ciljev in energijo, ki jim pomaga pri osvajanju tekmovanj in ohranjanju motivacije tudi, ko jim ne gre najbolje.

Trenerji smo ponosni na vrhunske mlade plavalce, prav tako pa tudi na mnoge nasmejane tečajnike, ki se z veseljem vračajo na naše plavalne tečaje. Vpisi potekajo vse leto, za več informacij pa nas lahko tudi pokličete ali nam pišete po elektronski pošti.

Podatki o klubu

Društvo vodnih športov Posejdon
Ljubljanska 41, 3000 Celje

Telefon: 031 389 384 (Vera)
E-naslov: vera_pandza@hotmail.com

TRR: SI56 0400 1004 8628 611
BIC koda:KBMASI2X

Davčna številka: 32674821

Prijava na tečaj

Ime in priimek starša (prijavitelja)*

Naslov

E-naslov*

Telefon

Ime in priimek otroka*

Starost

Moje opombe in vprašanja

Sponzorji