• Plavanje je moj šport, bazen je moj dom, voda je moja prijateljica.

Trenerji

trenerka petra

Petra Pandža

Trenerka 1. in 3. skupine

Od malih nog sem imela dve ljubezni: do jezikov in vode. Zato sem oboje združila, postala trenerka plavanja in profesorica nemškega jezika. Od nekdaj me je veselilo delo z motiviranimi mladostniki, ki bi radi v življenju nekaj dosegli. Menim, da ni nič nemogoče, le verjeti je treba vase in (nekoliko) tudi v svojega trenerja / učitelja.

trenerka Vera

Vera Pandža

Trenerka 2. in 4. skupine

Zame brez plavanja ni življenja. Leta 2012 sem na svetovnem veteranskem prvenstvu v Riccione osvojila 3. mesto, v mladosti sem bila Češka državna prvakinja v plavanju in kot najstnica Češka državna prvakinja v hitrostnem plavanju. Preden sem postala predsednica kluba in trenerka v DPŠ Posejdon, sem dolga leta bila trenerka v PK Velenje in 3 leta PK Neptun Celje.

trenerka-memi-posejdon

Memi Vrečko

Trenerka 5. skupine

Tudi sama sem se ukvarjala s plavanjem in nekega dne občutila željo po tem, da postanem vaditeljica ter svoje znanje in ljubezen do športa predajam mlajšim generacijam. V prostem času se ukvarjam tudi z lutkarstvom, kar dobro dopolnjuje moje delo s plavalci začetniki, saj mi omogoča, da sem tudi zunaj vode ves čas v stiku z našimi najmlajšimi.

trenerka-metoda-posejdon

Metoda Goršeg

Vodja plavalnih tečajev

Svoje življenje sem posvetila športu. Ukvarjala sem se z atletiko in dosegala zavidljive rezultate. Pred leti pa sem začutila potrebo po ustanovitvi društva in tako sem atletiko pred 20 leti zamenjala za plavanje. Ponosna sem na rezultate, ki smo jih kot ekipa dosegli in čutim, da bo teh z vsakim letom več in več.

Prijava na tečaj

Ime in priimek starša (prijavitelja)*

Naslov

E-naslov*

Telefon

Ime in priimek otroka*

Starost

Moje opombe in vprašanja

Sponzorji