• Plavanje je moj šport, bazen je moj dom, voda je moja prijateljica.

Trenerji

Petra Polanec

Tiskovna predstavnica društva
Od malih nog sem imela dve ljubezni: do jezikov in vode. Zato sem oboje združila, postala trenerka plavanja in profesorica nemškega jezika. Od nekdaj me je veselilo delo z motiviranimi mladostniki, ki bi radi v življenju nekaj dosegli. Menim, da ni nič nemogoče, le verjeti je treba vase in (nekoliko) tudi v svojega trenerja / učitelja.

Vera Pandža

Trenerka 1. skupine
Zame brez plavanja ni življenja. Leta 2012 sem na svetovnem veteranskem prvenstvu v Riccione osvojila 3. mesto, v mladosti sem bila Češka državna prvakinja v plavanju in kot najstnica Češka državna prvakinja v hitrostnem plavanju. Preden sem postala predsednica kluba in trenerka v DPŠ Posejdon, sem dolga leta bila trenerka v PK Velenje in 3 leta PK Neptun Celje.

Helena Dolšak

Trenerka 2. skupine
Ko gre za plavanje, bi lahko rekli, da sem »tehnični tip« - rada učim pravilno, lepo in najbolj efektivno možno tehniko plavanja. V učenje tu in tam še vključim znanja iz joge, ki pomagajo ne samo pri fleksibilnosti temveč predvsem pri samem zavedanju telesa in diha. Vedno pa na treningih strmim k temu, da plavalci v vodi najdejo pravi »feeling«, saj jim le-ta omogoča, da plavajo bolj lahkotno, predvsem pa z veseljem in užitkom

Adriana Verdinek

Začetna šola plavanja

Tamara Govejšek

Trenerka 3. skupine

Memi Vrečko

Začetna šola plavanja
Tudi sama sem se ukvarjala s plavanjem in nekega dne občutila željo po tem, da postanem vaditeljica ter svoje znanje in ljubezen do športa predajam mlajšim generacijam. V prostem času se ukvarjam tudi z lutkarstvom, kar dobro dopolnjuje moje delo s plavalci začetniki, saj mi omogoča, da sem tudi zunaj vode ves čas v stiku z našimi najmlajšimi.
Prijava na tečaj

Ime in priimek starša (prijavitelja)*

Naslov

E-naslov*

Telefon

Ime in priimek otroka*

Starost

Moje opombe in vprašanja

Sponzorji