• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

    • Domov
    • Novice
    • Izbrana novica

Blog

hvala

Zaključek vadbe za najmlajše

Rada bi se vam zahvalila v imenu našega Društva vodnih športov POSEJDON CELJE, da ste skupaj z našimi vaditeljicami preživeli nekateri celo sezono, nekateri vsaj nekaj mesecev.
Zadnji vaš »trening« je v torek 31.5.2016. Potem pa bodo izpustili vodo z malega bazena. Za vse željne smo pripravili od 13.6. (odprtje letnega bazena) možnost obiskov vsak torek in četrtek. Problem letnega bazena je v vremenu (če dežuje in je mrzlo ni vadba za majne otroke priporočljiva) in včasih tudi mrzli vodi, ki jo ogreva samo sonce. Seveda če sonca ni, je voda mrzla. Vseeno pa imate možnost, da do 15.7. pripeljete vaše otroke na bazen, vaditeljica jih bo sprejela in nadaljevala v vadbi. Plavanje na poletnem bazenu je za vaše otroke brezplačno!
Kot sem vam že sporočila za vse kategorije naših otrok bomo 5.9. začeli z vadbo v telovadnici OŠ Hudinja, pri ta najmlajših je priporočljiv obisk 1x tedensko (medsebojno spoznavanje in učenje vaj za plavalce). Starejši plavalci že pridno nabirajo splošno kondicijo 4-5x tedensko.
Bazen GOLOVEC se bo odprl predvidoma 3.10.2016 in takrat začnemo tudi z vadbo naših 3 skupin: